Rezervacije
Loading...
Solun 2020-02-03T17:03:31+00:00

OSNOVNE INFORMACIJE

Solun

Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija.  Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem, pitomom mediteranskom klimom, prijatnim šetalištima uz more, nesvakidašnjim bogatstvom gastronomske ponude i zanimljivim dešavanjima tokom čitave godine. Kao najveći univerzitetski centar Grčke, sedište čuvenog Aristotelovog univerziteta, grad se može pohvaliti izuzetno živopisnim noćnim životom. Ukoliko želite da doživite Solun na pravi način morate posetiti neku od brojnih tavern gde ćete probati tradicionalna jela i slušati tradicionalnu muziku. Prilikom posete Solunu ne smete zaobići posetu Zejtinliku- srpskom vojničkom groblju.

Solun
Solun
Solun

SOLUN

06.03. – 08.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

06.03.2020. (petak) – Zaječar

Polazak iz Zajecara oko 23:00h. Noćna vožnja kroz Makedoniju prema Solunu sa pauzama radi odmora grupe i obavljanja carinskih formalnosti.

07.03.2020. (subota) – Solun

Dolazak u Solun u ranim jutarnjim satima. Razgledanje grada, obilazak samog centra i sledećih znamenitosti: Bela Kula, koja je jedan od najpoznatijih simbola grada; Aristotelov trg i spomenik Aleksandru Makedonskom; Crkva Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna… Nakon razgledanja grada odlazak autobusom do šoping centra “Cosmos”. Slobodno vreme do 20h. Dolazak u hotel. Noćenje.

08.03.2020. (nedelja) – Solun – Zaječar

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA

 • Prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu

 • Obilaske prema programu

 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana

 • Organizaciju putovanja u celini

 • Noćenje sa doručkom u hotelu Vergina 3*

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje

 • Gradska taksa u iznosu od 1.5e po osobi u hotelu sa 3* (plaća se na recepciji hotela)

 • Individualne troškove

.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Vergina se nalazi na pogodnoj lokaciji u centru Soluna, na 200 metara od Nove železničke stanice i na samo par minuta hoda od glavne trgovačke oblasti. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.Zajedničke prostorije i sobe uređene su u toplim bojama i uključuju moderan nameštaj. Smeštajne jedinice izlaze na balkon i sadrže klima-uređaj, TV i frižider.Ponuda hotela obuhvata udoban smeštaj i doručak na bazi švedskog stola koji je obogaćen jelima domaće kuhinje. Gosti mogu da uživaju u lagodnom boravku jer su im na raspolaganju recepcija koja radi non-stop, hotelski restoran i bar.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 • 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranzmana do 25.02.2020.
 • Odlozeno u mesečnim ratama, čekovima građana ili administrativnom zabranom, zaključno sa 15.05.2020. po srednjem kursu Narodne banke na dan deponovanja čekova, najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Via Group 019

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Via Group 019”

Program br.2 od 02.02.2020.                                                                 Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 157 / 2020 od 01.02.2020.

Aranžman je radjen na minimum 50 putnika.