Rezervacije

Ivanoski Studios

|||Ivanoski Studios
Ivanoski Studios 2018-12-03T17:52:17+00:00

Osnovne Informacije

IVANOSKI STUDIOS, 9A Makedonski Prosvetiteli Str., 6000 Ohrid, – Objekat Ivanoski je smešten u centru Ohrida, na 150 metara od Ohridskog jezera. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatnu klimatizaciju i terasu. U blizini objekta postoji javni parking.Sobe u objektu Ivanoski sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon.Svi gosti mogu koristiti potpuno opremljenu zajedničku kuhinju i trpezariju. Nekoliko restorana, prodavnica i pabova nalazi se na manje od 50 metara od objekta.

Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
Ivanoski
 • Besplatan parking

 • Besplatan internet

 • Restoran

 • Bar

 • Klima uređaj

 • Grejanje

 • Prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika ili 3 ND u hotelu Cingo
 • Obilaske prema programu
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 • Organizaciju putovanja u celini
 • Boravišnu taksu – 1€ po noći
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:

***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***

 • Fakultativne troškove –organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora…
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata 10€ za rezervaciju mesta u autobusu

OHRID – NOVA GODINA

SA POSETOM SKOPLJU

29. DECEMBAR 2018 – 02. JANUAR 2019. / 5 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: 29.dec.2018. / Subota / Zaječar– Ohrid :

Polazak autobusa iz Zaječara oko 23:30 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2. dan: 30.dec.2018. / Nedelja / Ohrid :

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe u jutarnjim časovima. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: 31.dec.2018. / Ponedeljak / Ohrid :

Fakultativni izlet krstarenje– uživajte u prelepom pogledu na grad i okolinu dok krstarite Ohridskim jezerom.Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu NoveGodine!.Noćenje.

4. dan: 01.jan.2019. / Utorak / Ohrid :

Fakultativni obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Svetog Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Svete Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene Ohridskim biserima. Povratak u Ohrid. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: 02.jan.2019. / Sreda / Ohrid – Skoplje – Zaječar :

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00). Fakultativni obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, Tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar…Polazak za Zaječar u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Zaječar u kasnim večernjim časovima.

* U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€ , Kragujevca 5€, Bor 5€. Za polaske iz Niša, Leskovca i Vranja cena se umanjuje za 5€

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi

* Cena samo prevoza je 35€ odrasli a 30€ deca do 10 godina.

*Dete do 7 godina u zajednickom lezaju placa samo prevoz 30€

*Dvoje dece do 10 godina placaju po 50 % cene

*Dete do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe placa 50% cene i ima krevet i mesto u autobusu

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
 • 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranzmana do 15.12.2018.
 • Odlozeno u mesečnim ratama, čekovima građana ili administrativnom zabranom, zaključno sa 15.03.2019. po prodajnom kursu za efetkivu Unicredit banke na dan deponovanja čekova, najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Via group 019

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA EFEKTIVU UNICREDIT BANKE NA DAN UPLATE

NAPOMENE:

1. Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova I Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

2. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju I kroz koje putuju.

3. Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).

4. Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša I adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

5. Međunarodno putno I zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno I zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.

6. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja I osiguranja, kao I Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

7. Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza I raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.

8. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta I njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

9. Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.

10. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

11.Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne I naknadno izvršene usluge, kao I za učešće na sportskim I drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet I dužinu trajanja dnevnog I noćnog provoda, kao I drugih manifestacija.

12. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi I zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika iobjektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta I prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije I primedbe uputi direktno, na licumesta, lokalnom organizatoru putovanja.

13. Lokalna kategorizacija I klasifikacija hotela / apartmana.

14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

* Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 20 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Via Group 019 zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Via Group 019”

Program br.1 od 28.09.2018. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 71 / 2017 od 27.10.2017.